Om oss

Mitt navn er Vibeke. B. Letnes jeg er født i 1977. Jeg er oppvokst i ei lita bygd som heter Storås. Traff min kjære mann når jeg tok min kokke utdannelse i Trondheim i 98. Har to barn sammen, Vilde født 2000 og Fredrik født 2003. Vi giftet oss høsten 2005, bor på Byneset/Trondheim i en enebolig med en stor inngjerdet hage, her hundene har sin boltre plass.  Ellers er vi så heldig å ha ei deillig hytte på Hitra der vi prøver å tilbringer mye tid i helgene.

Enga`s Kiera kom til oss i august 2005 ca 14 dager før vi giftet oss. Hun er ei helt uttrolig tispe som vi er blitt veldig gla i.
Med Kiera i hus har interessen for rasen vokst. Vi startet tidlig med utstilling, fikk god hjelp i begynnelsen fra Ine Meidell. 

Sommeren  2007 fikk vi kennelens føste kull, Kiera fødte 1 gutt og 2 tisper 08.06.2007. Vi fikk godkjent vårt kennelnavnet Silkiblue i 2009. Dette var starten..... 

Nå er også min datter Vilde mer og mer innvolvert i kennelen. Hun har gått flere kurs og liker å være aktiv med hundene. Etter at hun var i USA til Barbara Beissel Kennel Lamplighter i flere mnd tok hun silkyen Aslett Lamplighter American Tail "Uno" hjem. Han er hennes egen lille mascot.

Meg med C.I.B N SE DK FI UCH Silkiblue's Sweet Dream

Meg med C.I.B N SE DK FI UCH Silkiblue's Sweet Dream

Mitt første kull sommeren 2007. Begge tispene fra dette kullet ble championer.

Mitt første kull sommeren 2007. Begge tispene fra dette kullet ble championer.

Med vennlig hilsen

Vibeke Bergfall Letnes

Del denne siden